מאמרים בנושא אכילה מאוזנת | דעת הגוף | ירידה במשקל ללא דיאטה

מאמרים בנושא תזונה ואכילה מאוזנת

16 באפריל 2017

איך לשלב ירקות בארוחה מאוזנת

מומלץ לאכול כ- 4-5 מנות ירק ליום בצבעים שונים. כל צבע מכיל ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון שונים המחזקים את הגוף ומסייעים לו להלחם בבעיות שונות. גוונו בירקות ותיהנו מטעמים חדשים ומגוף בריא. במאמר זה רשימת ירקות לפי צבעים ומה כל צבע נותן.
16 באפריל 2017

איך לשלב פחמימות בארוחה מאוזנת

פחמימות הן לא רק טעימות, אלא גם המקור העיקרי של הגוף לאנרגיה ואב מזון חשוב ביותר לתפקוד הגוף. על מנת לשמור על אכילה מאוזנת ועל גוף בריא מומלץ שלפחות 50% מהקלוריות שלנו יגיעו מפחמימות, כלומר רצוי שכמעט כל ארוחה שאנו אוכלים תכיל פחמימות.
16 באפריל 2017

איך לשלב חלבון בארוחה מאוזנת

מדוע אנחנו חייבים חלבון בכל ארוחה? לחלבון תפקיד משמעותי ביצירת תחושת שובע. דאגו לשלב חלבונים בכל ארוחה והתחילו לאכול מאוזן ובריא.
27 בנובמבר 2016

איך לשלב שומנים בארוחה מאוזנת

זוכרים את הפעם האחרונה שאכלתם מנת פלאפל או שווארמה עתירים בשומן – שבעתם להרבה זמן נכון? שומן נשאר בקיבה זמן רב ולכן הוא מעייף יותר מצד אחד, אך מצד שני מספק שובע לטווח ארוך. במאמר זה אסקור את סוגי השומנים והשפעתם על הגוף.
9 במאי 2017

בררנות אצל ילדים

הורים רבים פונים אלינו ומספרים שילדם לא אוכל כלום, או שהוא אוכל רק פסטה בלי כלום ושניצל עם קטשופ. ועל ירקות – אין כמובן על מה לדבר…אז כדאי שתדעו – שיש מה לעשות! על כך בסרטון הבא