סלט מלפפון ועוף אסיאתי| דעת הגוף
סביצ'ה דג
20 באפריל 2017
בררנות אצל ילדים
9 במאי 2017

מרכיבים 

  • חזה עוף שלם (חצי פרפר)
  • 4-5 מלפפונים
  • 3-4 בצלים ירוקים
  • 1 בצל אדום
  • כפית ג'ינג'ר מגורד או כבוש


חומרים לרוטב

  • 2 כפות חומץ אורז או חומץ רגיל
  • כף לימון
  • 1-2 כפות רוטב סויה
  • כף שמן סומסום
  • 1 כפית צ'ילי מתוק
  • פלפל שחור

ההכנה

  • חוצים את המלפפונים לאורך ומוציאים בעזרת כף את כל הגרעינים. פורסים לפרוסות דקות.
  • מורחים מעט שמן זית על חזה העוף, זורים על העוף פלפל שחור וצולים במחבת דק 5-6 דקות.
  • מקררים את חזה העוף ופורסים לפרוסות דקות.
  • מאחדים את כל מרכיבי הסלט
  • מערבבים את חומרי הרוטב, מוסיפים לסלט ומתקנים תיבול.


ערך תזונתי לחמש מנות סלט: 400  קלוריות, 41 גרם פחמימות, 25 גרם חלבונים, 7 גרם סיבים תזונתיים

תגובות

תגובות