לתיאום פגישת היכרות
התקשרו עכשיו: 054-4308211
צרו איתנו קשר
מצאו אותנו בפייסבוק
 
מתכונים - בורקס בשר מבצק פילו - דעת הגוף
הדפסההדפסה שלח לחברשלח לחבר

מתכונים - בורקס בשר מבצק פילו - דעת הגוף

מאת: , 01/01/1970
מתכונים - בורקס בשר מבצק פילו - דעת הגוף
 
 
   
 

בורקס בשר מבצק פילו

 
   

רכיבים: (ל-10 מנות)

דפי פילו שהופשרו במקרר במשך הלילה 

250 גר' בשר עוף והודו טחון מעורבב או רק עוף טחון 
1 בצל גדול
2 כפות צימוקים או צימוקי אוכמניות 
פטרוזיליה קצוצה
תבלינים: אגוז מוסקט, מלח, פלפל, קינמון
שמן זית בספריי או טיפות

 

הכנה:

הכנה הבשר
מטגנים בצל בכפית שמן זית ושמים אותו בקערה קטנה.
מטגנים את העוף הטחון עם כפית שמן זית ומפוררים תוך כדי בישול.
מוסיפים אגוז מוסקט, מלח ופלפל וכאשר מוכן שמים בקערה קטנה בצד ונותנים לו להתקרר.
לאחר הקירור מערבבים את העוף הטחון עם הבצל, הפטרוזיליה הקצוצה והאוכמניות/הצימוקים ומוסיפים רבע כפית קינמון.
                                
הכנת הבורקס
מניחים דף פילו על נייר אפייה, משמנים אותו עם ספרי או עם טיפות שמן זית.
חותכים כל דף פילו ל – 4 רצועות לאורך.
מניחים את המלית בקצה כל רצועה ומקפלים למשולש ועוד משולש עד לסוף הרצועה בקיפולי משולשים כך שהבצק יהיה כפול.
לקישוט- מערבבים ביצה עם כף מים, מורחים מעל כל בורקס ומפזרים מעט שומשום.
אופים כ- 20 דק' על חום של 180 מעלות עד להשחמה.
 

ערך תזונתי :

סה"כ : 115 קלוריות לבורקס בודד  (לעומת כ- 300 בבורקס רגיל)

בהצלחה! face1

 
דעת הגוף, אורנית יונה
אלוף דוד 79, רמת גן 52232 
כתובת האתר: www.daat-haguf.co.il
דואר אלקטרוני:  info@daat-haguf.co.il
במידה ואינך מעוניין לקבל מאיתנו פרסום, הודעות  וכדומה, באפשרותך ללחוץ על כפתור ההסרה בתחתית המודעה.

 


חזור לרשימת המאמרים
הדפסההדפסה שלח לחברשלח לחבר
שם:
דוא"ל:
החזרת לי את השליטה, ואת הביטחון. למדתי ממך המון, לא ידעתי שדיאטה/ הרגלי אכילה לחיים, יכולים להתקבל אצלי ולהפוך לחלק מהשגרה ולא לאיזו טרחה זמנית.